Contact per e-mail

Ook per e-mail bereikbaar op info@2-rc.nl.

Vrijblijvend voorstel

Ontvang binnen één werkdag een voorstel op uw partij.

Heeft u een partij elektronica componenten in de aanbieding? Wij bieden u de beste prijs! Zowel voor uw surplus actieve als passieve elektronica componenten.

Benieuwd naar ons aanbod? Vul dan volledig vrijblijvend het aanvraagformulier in en geef ons uw partij door. Als betrouwbaar partner op het gebied van partijhandel in elektronica zorgen we dat u volledig wordt ontzorgd in het hele proces.

Partij elektronische componenten verkopen

Een partij elektronische componenten verkopen werkt als volgt:

  1. Vul het aanvraagformulier in.
  2. U ontvangt binnen één werkdag onze offerte.
  3. De partij elektronische componenten wordt bij u opgehaald en het overeengekomen bedrag wordt overgemaakt.

Uw partij elektronische componenten liever wegbrengen? Dat kan natuurlijk ook. Neem even contact met ons op om een afspraak te maken; u bent van harte welkom bij ons bedrijfspand in Pijnacker.

Surplus actieve en passieve elektronische componenten

Zowel uw partij actieve als passieve elektronische componenten kunt u bij ons aanbieden:

  • Passieve elektronische componenten: verbindingsdraden, condensators, transformators, schakelaars, zekeringen, weerstand, etc.
  • Actieve elektronische componenten: transistors, geïntegreerde schakelingen, versterkers, thyristors, etc.

We vragen u om in de omschrijving bij het aanvraagformulier aan te geven waar uw partij elektronische componenten uit bestaat, zodat we daar het voorstel op kunnen aanpassen.

Uw elektronica levert meer op door hergebruik

De strategie die 2-RC hanteert is het hergebruikvriendelijk recyclen van de partijen elektronica die worden opgekocht. Primair is het doel om de elektronische componenten waar mogelijk, geheel of gedeeltelijk, op te knappen en zo weer als gebruikt aan te bieden. Deze werkwijze is minder belastend voor het milieu dan productie van nieuwe componenten en zorgt voor hogere opbrengsten bij het verwerken van restpartijen. Daardoor krijgt u bij 2-RC meer geld voor uw partij.

Uiteraard zorgen we er ook voor dat componenten die niet hergebruikt kunnen worden – en bovendien niet voor nuttig gebruik in andere producten in aanmerking komen – verantwoord als afval worden afgevoerd. We werken samen met partners die beschikken over de juiste kennis en certificaten (zoals de WEEELABEX certificering) om te zorgen dat o.a. de afvalstromen op correcte wijze worden verwerkt.