Contact per e-mail

Ook per e-mail bereikbaar op info@2-rc.nl.

Vrijblijvend voorstel

Ontvang binnen één werkdag een voorstel op uw partij.

Een partij overtollige hardware? 2-RC biedt u de beste prijs! Wij zijn als opkoper van partijen elektronica gespecialiseerd in het verwerken van surplus partijen hardware, zoals computers, servers, laptops en meer. U zult in 2-RC een betrouwbare partner vinden voor het verkopen van uw partij Hardware; we staan voor gemak en ontzorging in het hele proces.

De beste prijs voor uw surplus partij hardware

Om uw partij Hardware te verkopen, vult u het aanvraagformulier in. Wij sturen u binnen één werkdag een goed en duidelijk voorstel en – indien akkoord – maken we een afspraak om de partij bij u op te halen. Vanuit onze vestiging in Nederland kopen we partijen hardware in vanuit de hele EU.

Taxatie van uw partij hardware

Geen tijd om zelf een inventarisatie te maken van uw partij? Bij grotere partijen hardware is het ook mogelijk dat wij een taxateur bij u langs laten komen. Wenst u meer informatie over hoe dit in de praktijk gaat of direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Hardware die wij inkopen

Onderstaand een greep uit de verschillende types hardware die wij per partij kunnen inkopen:

  • Servers en allerlei andere elektronica uit datacentra, zoals netwerk-, datastorage- apparatuur, taperobots, UPS’en etc.
  • Computers & Laptops
  • Computerschermen
  • Smart Phones, tablets en andere smart devices

Heeft u een surplus partij hardware in een categorie die niet in bovenstaande lijst staat? Laat het ons dan weten en we bekijken de mogelijkheden specifiek voor uw partij.

Hogere opbrengst voor partij hardware door hergebruik

Doordat we primair streven naar het hergebruikvriendelijk recyclen van de hardware en onze volledig werkwijze hierop is ingericht, halen we een hogere opbrengst uit de surplus partijen hardware die we inkopen. Dat is beter voor het milieu en u krijgt van ons een hoger bod voor uw partij hardware dan bij een reguliere opkoper. Win-win dus!

Hardware

Naast de hardware-producten en componenten die we kunnen opknappen en weer als gebruikt de markt opgaan, zijn er elementen die in aanmerking komen voor intrinsieke materiaalherwinning. Deze onderdelen komen dan van pas in andersoortige producten, variërend van meubels tot kunstwerken.

Uiteraard resteert er deels ook afval en voor het verwerken van de afvalstromen op correcte wijze, werken we samen met diverse professionele partijen die beschikken over de juiste certificaten op het gebied van onder meer recycling en datavernietiging (onder meer WEEELABEX certificering). Meer informatie over onze werkwijze op het vlak van hergebruikvriendelijk recyclen, leest u hier.