Contact per e-mail

Ook per e-mail bereikbaar op info@2-rc.nl.

Vrijblijvend voorstel

Ontvang binnen één werkdag een voorstel op uw partij.

Wij bieden goede prijzen voor partijen ongebruikte, overtollige of afgedankte consumentenelektronica. Bent u in bezit van een partij consumentenelektronica, zoals een partij tv’s of spelcomputers, en bent u benieuwd wat de waarde is? Vraag dan vrijblijvend een voorstel aan via het aanvraagformulier en u ontvangt van ons binnen één werkdag een voorstel.

Opkoper elektronische producten

Op zoek naar een opkoper van uw partij consumentenelektronica? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onderstaand een overzicht van elektronische producten die we per partij regelmatig inkopen:

  • Televisies en andere beeldschermen.
  • Radio’s, CD-, DVD- en MP3-spelers.
  • Spelcomputers zoals Playstations en X-Boxen.
  • Camera’s.

Beschikt u over een partij consumentenelektronica die hierboven niet wordt vermeld? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Partijhandel – zo werkt het

Een partij consumentenelektronica of andere elektronische producten verkopen? Zo gaat het in zijn werk:

  1. Vul het aanvraagformulier in met een omschrijving en inventarisatie van uw partij.
  2. U ontvangt binnen één werkdag een bod op uw partij elektronica.
  3. Wij komen de partij na uw akkoord ophalen en maken het bedrag aan u over.

Meer geld voor uw partij elektronica door hergebruik

De werkwijze van 2-RC is gericht op het hergebruikvriendelijk recyclen van de partijen elektronica die we als opkoper ontvangen. Dit zorgt voor een hogere opbrengst per partij, waardoor we u meer geld kunnen bieden voor uw partij consumentenelektronica. Bovendien is dit beter voor het milieu én draagt het bij aan de doelstellingen voor een circulaire economie.

Consumentenelektronica

Intrinsieke materiaalherwinning en afvalverwerking

Producten en onderdelen uit de partijen consumentenelektronica die niet voor hergebruik in aanmerking komen, worden geselecteerd voor intrinsieke materiaalherwinning (nuttig gebruik in andersoortige producten) of verwerkt als afval. Wij werken met diverse professionele partners, die ook beschikken over alle benodigde certificaten (onder meer WEEELABEX certificering), om de verschillende afvalstromen op correcte wijze te laten verlopen.