Contact per e-mail

Ook per e-mail bereikbaar op info@2-rc.nl.

Vrijblijvend voorstel

Ontvang binnen één werkdag een voorstel op uw partij.

Voor het verkopen van uw partij elektronisch schrootafval bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen uw elektroschroot – ook wel WEEE en AEEA scrap – en zorgen voor een correcte afhandeling via onze speciaal daarvoor gecertificeerde partners (waaronder WEEELABEX certificering). En u krijgt de beste prijs voor uw partij elektronisch schrootafval!

Direct weten wat uw partij WEEE en AEEA scrap waard is? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in en we sturen u binnen één werkdag een voorstel.

Opkoper elektronisch schrootafval

Als opkoper van partijen elektronisch schrootafval en andere partijen elektronica is 2-RC al jaren actief en zodoende hebben we de expertise in huis om uw partij elektroschroot op waarde te schatten. Meer weten over het verkopen van uw elektronisch schrootafval? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Hoge opbrengst elektroschoot door hergebruik

De tendens is meer en meer dat wordt gekeken naar hergebruik van defecte elektronica en daarbij speelt elektroschroot (WEEE en AEEA scrap) vaak een belangrijke rol. Apparaten worden gerepareerd en daarbij kunnen elementen uit elektronisch schrootafval vaak worden hergebruikt. Doordat wij primair kijken naar de mogelijkheid om alle producten te hergebruiken en samenwerken met partijen die op componentniveau repareren, wordt een groot deel van het schroot dat we binnenkrijgen, hergebruikt. Dat zorgt voor een hogere opbrengst van het elektronisch schrootafval en dus uiteindelijk een hoger bod voor uw partij.